“Ojas Eduland” conducts Kid’s Competition on 7th Oct 2018, Sunday.
 
Event Summary
 1. Easy Science Experiment
2. Clay Modelling
3  Coconut Shell decoration
4. Cooking without Fire
5. Handwriting Competition
6. On the spot Games
7. Stone painting
8. Poster Creation
9. Colouring / Drawing Competition
10. Fancy dress Competition
11. Show and Tell
12. Rhymes Competition
13. Storytelling Competition
14. Speech Contest
15. Talent Show
 
Categories:
 Pre-K.G – UKG ( Parents may help )
1st  to 3rd  std
4th  to 6th  std
7th  to 9th  std
10th – 12th std
 
Age Group: 3 – 18 yrs (Pre.K.G to 12th std ). All the age group can participate in all the items.

Event Venue:
Ojas Eduland, MIG –  Z- 72(A),Z Block, 5th Avenue, Anna Nagar west, Chennai – 40

 To register – WhatsApp/ SMS to 9498425898
 For more details – 9498425 898 / 7200003898 / 9986584433
Email – ojaseduland@gmail.com

Events in Detail:
 
1. Easy Science Experiment
Time: 1.00 – 1.20 pm (20 min)
Participants have to demonstrate any easy science experiment of their own choice.
 
2. Clay Modelling
Time : 1.00 – 1.20 pm (20 min)
Topic : Doll or Toys
Participants have to bring the clay.
A paper plate will be provided to the participants for display.
 
3. Coconut Shell decoration
Time: 1.00 – 1.20 pm ( 20 min)
Participants have to bring coconut shell and decorate it with paint or ribbons or stickers.
 
4. Cooking without Fire
Time: 1.20 – 1.40 pm ( 20 min)
Participants have to bring food materials for preparation
Juices, Salads or any food can be prepared.
 
5. Handwriting competition:
Time : 1.20 – 1.40 pm (20 min)
Paper & Text for writing will be provided
Participants have to bring writing pad & Pen / Pencil.
       
6. On the Spot games:
Time : 1.20 – 1.40 pm (20 min)
Simple on the spot games.
 
 7. Stone Painting
Time : 1.40 – 2.00 pm ( 20 min)
Topic : Toy or Doll
Participants have to bring stones for painting
 
8. Poster Creation
Time: 1.40  – 2.00 ( 20 min)
Topic : Cleanliness
Participants have to create the above said topic in picture from home.
Printed pictures or stickers or drawings or any art material can be used for poster creation.
Participants should use ONLY QUARTER size chart for creating posters. Finally participants have to explain what is displayed in the poster.

9. Colouring / Drawing
Time: 2 – 3.00 pm
Topic : Cleanliness
Participants have to bring Pen / Pencil / Pad  & colouring materials.
 Printed picture will be provided for Pre.K.G to 3rd students for colouring.
 Quarter size plain chart will be provided to 4th to 12th std students for drawing.
 
 10. Fancydress competition
Time: 3.30 – 4.00 pm
Topic : open choice
 
11. Show and Tell
Time: 4.00 – 4.30 pm
Participants have to bring any item from home and explain why they chose that particular item, where they got it, and other relevant information. (Maximum 2.5 min)
 
12. Rhymes
Time: 4.30 – 5.00 pm
English / Tamil
Kids can sing any rhymes of their choice. (Maximum 2 min)
Properties are not allowed

13. Storytelling
Time: 5.00 – 5.30 pm
English / Tamil
Kids can tell one story of their choice (Maximum 3 min)
Properties are not allowed
 
14. Speech competition
Time: 5.30 – 6.00 pm
English / Tamil / Malayalam
Topic : Cleanliness
Properties are not allowed
 
15. Talent show
Time: 6.00 – 6.30 pm
English / Tamil / Malayalam
The child can exhibit any special talent in the following areas: ( not to exceed 3 min )
Music
Instruments ( Drums, Violin or any instruments )
Acting / Stand up comedy
Art
Science
Maths
Literature or
Any other special talent
 
Registration fee Rs.200/- for a participant per event (for all the age group).
 
Note : Prizes will be distributed on 12h October 2018 ( Friday), @ Ojas Eduland Office
 

Reference Links
https://ojaseduland.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Ojas-Eduland-244410655734613/
 

Ojas Eduland conducts Kid’s Competition on 7th Oct 2018, Sunday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *